BJJ Den Haag

Voor beginners en wereldkampioenen

Wat zijn BJJ fundamentals?

BJJ Fundamentals, oftewel Brazilian Jiu-Jitsu Fundamentals, verwijzen naar de basisprincipes, technieken en concepten van de Braziliaanse Jiu-Jitsu (BJJ) vechtsport. Brazilian Jiu-Jitsu is een vorm van zelfverdediging en grondgevechten die zich richt op het controleren en domineren van een tegenstander, voornamelijk op de grond, door gebruik te maken van grepen, klemmen en verstikkende technieken.

 

Kickboksen Den Haag ARJ Trainingen

BJJ bij ARJ Trainingen

Of je nu een doorgewinterde atleet bent of nog nooit een vechtsport hebt beoefend, onze BJJ-lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Leer de kunst van grondgevechten, positionele dominantie en strategische technieken die zijn ontworpen om jouw tegenstanders een stap voor te blijven. BJJ draait om intelligentie en precisie, niet alleen brute kracht.

 

BJJ in Den Haag

 • Ervaren Instructeurs:
  Onze docenten hebben hun sporen verdiend en zullen je begeleiden bij elke stap van je BJJ-reis.
 • Familiale Sfeer:
  ARJ Trainingen is een veilige, vriendelijke omgeving waar je je direct thuis voelt. Onze sportschool is als een uitbreiding van ons huis, waar persoonlijke aandacht telt en je je doelen met plezier en steun bereikt.
 • Voor iederen:
  Van beginners tot wedstrijdniveau. Iedereen kan zijn technieken in onze lessen verbeteren.
 • Centrale Ligging:
  Midden in Den Haag, op slechts 5 minuten fietsen van het stadscentrum, vind je onze gym in Bink36. De gunstige locatie naast de snelweg maakt het gemakkelijk bereikbaar, zelfs als je niet in Den Haag woont

   

  Trainers

  Jack Friberg

  Jack Friberg

  Black Belt

  Een ervaren Braziliaanse Jiu-Jitsu coach afkomstig uit Zweden. Met een achtergrond in judo, MMA en Rickson Gracie’s bekende stijl in het Braziliaanse Jiu-Jitsu, bieden Jack’s lessen een diverse en praktische trainingservaring.

   

   

  Keurmerk Vechtsportauroriteit

  Ook de gemeente Den Haag heeft gezien dat wij een positieve effect heeft op de ontwikkeling van de jeugd en volwassenen.

  Op dinsdag 22 februari 2022 heeft de wethouder sport van Den Haag, het keurmerk Vechtsportauthoriteit uitgereikt aan ARJ Trainingen.

  Het keurmerk hangt op de voordeur om te laten zien dat wij een veilige en betrouwbare omgeving zijn om te sporten.

  Het kerumerk van de Nederlandse Vechtsportautoriteit van ARJ Trainingen

  Begin vandaag.

  Meld je aan voor een gratis proefles en ontdek BJJ in Den Haag. Schrijf je in via onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen.

  Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, of je een beginnende sporter bent of een topsporter. Iedereen zoekt tijdens onze lessen zijn grenzen op om zijn doelen te behalen.

  Reserveer een gratis proefles!

  ONS ROOSTER

  Rooster