Kickboksen in Den Haag bij ARJ Trainingen

Kickboksen in Den Haag

ARJ Trainingen is voor beginners en wereldkampioenen

 

Woon jij in de bruisende omgeving van Den Haag en ben je geïnteresseerd in kickboksen?

Of je nu een beginner bent die net begint aan zijn kickboksreis of een ervaren vechter die zijn vaardigheden wilt verbeteren en wedstrijden wilt vechten.

Wij delen onze passie voor het kickboksen met jou, zodat jij je doelen kan bereiken. Bij ons voelen sporters van alle leeftijden en niveaus zich thuis. Word begeleid door de beste trainers met jarenlange ervaring.

ARJ is de sportschool voor iedereen.

Kickboksen Den Haag bij ARJ Trainingen
Kickboksen Den Haag ARJ Trainingen

Waarom Kickboksen?

Ontdek de kracht van kickboksen: waarom kickboksen de ultieme sport is.

Ben je op zoek naar een sport die je lichaam én geest uitdaagt en je helpt om het beste uit jezelf te halen? Dan is kickboksen de perfecte keuze voor jou. Deze vechtsport biedt heel veel voordelen die je fysieke en mentale welzijn naar nieuwe hoogten tillen. Hieronder de redenen waarom jij vandaag nog moet beginnen met kickboksen:

1. Fitter dan ooit

Kickboksen is een intensieve en complete workout die je hele lichaam traint. Het versterkt je spieren, verbetert je uithoudingsvermogen en vergroot je flexibiliteit. Met elke stoot en trap verbrand je calorieën en werk je aan een gezond en fit lichaam.

2. Zelfverdediging en zelfvertouwen

Leer jezelf beschermen met de vaardigheden die je bij kickboksen ontwikkelt. Met de juiste technieken en strategieën vergroot je je zelfvertrouwen en voel je je veiliger in allerlei situaties. Kickboksen geeft je de kracht om voor jezelf op te komen.

3. Minder stress

Kickboksen is niet alleen een fysieke uitlaatklep, maar ook een mentale. De combinatie van beweging en focus zorgt ervoor dat je stressniveau vermindert. Het helpt je om spanningen los te laten en een positieve mindset te ontwikkelen.

4. Discipline en doorzettingsvermogen

Deze sport vereist discipline en doorzettingsvermogen. Je wordt constant uitgedaagd wordt om je grenzen te verleggen en jezelf te verbeteren. Hierdoor ontwikkel je mentale weerbaarheid, wat zich ook vertaalt naar andere aspecten in je leven.

Nu al overtuigd van de voordelen van het kickboksen? Schrijf je in voor een gratis proefles en ontdek zelf de kracht van kickboksen. 

Kickboksen in Den Haag bij de ARJ Family

1. Top trainers

We vinden het belangrijk dat iedereen zijn grenzen verlegt in een veilige omgeving. Dit doen we met top trainers die decennia aan ervaring hebben in kickboksen. Vaste trainers Mike Polanen, Ismael Londt en Mohammed Dada staan elke week voor de groep. Ze begeleiden je met geduld en expertise, ongeacht je niveau. Wil je kickboksen in Den Haag dan vind je deze expertise nergens anders.

2. Familiegevoel

Bij ARJ trainingen hechten we veel waarde aan een veilige en vriendelijke omgeving. We zien de sportschool als een verlengde van ons huis. Het is er gezellig en iedereen is welkom. Hier ben je geen nummer, maar krijg je persoonlijke aandacht zodat je je doelen bereikt en grenzen verlegt.

3. Voor alle niveaus

Hier leer je je eerst lowkick of rechtse directe geven.  Om jezelf te verdedigen of om fit te blijven.  Wil je naar het next level? Dan word je begeleid naar een wedstrijd in een topsport klimaat met wereldkampioenen. We geven veel meer dan alleen kickboksen, bekijk hier alle lessen.

4. Centrale locatie in Den Haag

Ontdek onze gym, gunstig gelegen in het hart van Den Haag. Slechts 5 minuten fietsen van het stadscentrum, is onze locatie perfect bereikbaar. ARJ Trainingen is gevestigd op de Bink36. Dit ligt naast de snelweg, waardoor het ook gemakkelijk te bereiken is voor als je niet in Den Haag woont.

Zin om te starten? Zie hier ons rooster.

Kickboksen Den Haag. Kickboksgym ARJ Trainingen.

”Als trainer ben je vader, broer én psycholoog”

Omroep West

Aangenaam: Mike Polanen

Hoi, ik ben Mike Polanen, de oprichter, eigenaar en hoofdtrainer van ARJ Trainingen. De naam ARJ is afgeleid van de voorletters van mijn kinderen, Abigail, Romee en Justin.

Dit familiegevoel loopt als een rode draad door onze sportschool. Ongeacht je achtergrond, leeftijd of ervaring, ons team staat klaar om je te begeleiden om een betere versie van jezelf te worden; mentaal en fysiek. Ook jij bent van harte welkom!

Kom langs voor een gratis proefles en ervaar zelf de energie en het enthousiasme van ARJ Trainingen. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!

Trainer kickboksen Den Haag Mike Polanen

Onze top vechters

Wellicht heb je ons wel eens zien schitteren bij Glory of One Championship, maar het is ook mogelijk dat je nog niet bekend bent met ons.

We zijn trots op de indrukwekkende resultaten van onze wedstrijdgroep. Onze vechters hebben zich op het hoogste podium bewezen, enkele van hen zijn:

  • Tarik Khabez: (Light heavyweight champ Glory)
  • Michael Boapeah (#1 ranked middleweight)
  • Enriko Kehl (#1 Glory Lightweight)
  • Jan Kaffa (#7 Ranked Featherweight Glory)
  • Ismael Londt (Heavyweight One Championship)
  • Jemyma Betrian (Voormalig wereldkampioen) 

Vechters die ook onder Mike Polanen hebben getraind en door hem zijn gemanaged:

  • Germaine de Randamie (voormalig featherweight champion UFC)
  • Regian Eersel (Lightweight Champion One Championship)

Keurmerk Vechtsportauroriteit

Ook de gemeente Den Haag heeft gezien dat kickboksen een positieve effect heeft op de ontwikkeling van de jeugd en volwassenen.

Op dinsdag 22 februari 2022 heeft de wethouder sport van Den Haag, het keurmerk Vechtsportauthoriteit uitgereikt aan ARJ Trainingen.

Het keurmerk hangt op de voordeur om te laten zien dat wij een veilige en betrouwbare omgeving zijn om te kickboksen.

Het kerumerk van de Nederlandse Vechtsportautoriteit van ARJ Trainingen

Begin vandaag.

Meld je aan voor een gratis proefles en ontdek het kickboksen in Den Haag. Schrijf je in via onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen.

Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, of je een beginnende sporter bent of een topsporter. Iedereen zoekt tijdens onze lessen zijn grenzen op om zijn doelen te behalen.

Reserveer een gratis proefles!

ONS ROOSTER

Reserveer je proefles tijdens de zomervakantie door een e-mail te sturen naar info@arjtrainingen.nl

Rooster