Scholen

Kijk hier voor de mogelijkheden die wij scholen aanbieden. Heeft u een speciaal verzoek? Geen probleem wij zorgen voor een passend aanbod, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons.

 

Schooldagen en sportdagen

ARJ Trainingen heeft ervaring met het geven van cursussen op schooldagen en sportdagen. Wij bespreken met u de onderdelen die u wilt doen en zullen op de dag zorgen voor een niet te vergeten evenement voor alle deelnemers. Tijdens onze cursussen gebruiken wij altijd elementen uit het kickboksen.

 

 

Rots en Water programma

Vanuit de filosofie van ARJ Trainingen hebben we ons gespecialiseerd in het geven van verschillende vormen van het bekende Rots en Water programma. Het Rots en Water programma kan worden beschouwd als een weerbaarheidsprogramma en een uiterst effectief anti-pestprogramma.

Het programma onderscheidt zich van andere programma’s door zijn meervoudige doelstelling en het bredere pedagogische perspectief, waarbinnen de training van weerbaarheid samen gaat met de ontwikkeling van sociale vaardigheden.

Actie (spel, spelen en simpele zelfverdedigingsvormen) wordt afgewisseld door momenten van zelfreflectie en kringgesprekken. Weerbaarheid en solidariteit, rots en water, worden in balans gepresenteerd en getraind. Rots en Water bestaat uit een programma dat als doel heeft het verbeteren van zelfbeheersing, zelfreflectie, zelfvertrouwen, communicatieve en sociale vaardigheden.

Daarnaast zijn de preventie van geweld, het leren maken van eigen keuzes en het gaan van een eigen weg belangrijke thema’s.

Wij van ARJ Trainingen kunnen vanuit het Rots en Water principe verschillende thema’s ontwikkelen om zo uw groep te begeleiden en bekend te maken met deze didactiek. U zult zien dat het gedrag van de kinderen zal veranderen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.